Vacatures

 

Clayton Innovative Steam System Solutions.

Clayton of Belgium nv, te Bornem, is gegroeid vanuit een Amerikaans familiebedrijf en heeft belangrijke internationale klanten binnen de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Al bijna 60 jaar zorgen we voor milieubewuste oplossingen op vlak van processtoom. 

Bij Clayton of Belgium, werk je mee aan een interessant technisch produkt binnen een internationaal bedrijf met een familiaal karakter. Wij zijn een bedrijf waar je, meer dan elders, de kans krijgt om je op professioneel vlak verder te ontplooien.

Voel jij je aangesproken om te werken in een wereld van techniek, energie, water en stoom? Lees dan zeker verder.

 

Openstaande vacatures

 

 1) Thermal Sales Support Engineer EMEA

 2) Service technieker (regio West-Vlaanderen en regio Limburg, Turnhout, Zuid-Nederland) 

 3) Test-technieker

 4) Medewerker Plaatafdeling

 

 

 

 

 

1) Thermal Sales Support Engineer

 

Binnen onze Sales afdeling zoeken we een extra "Thermal Sales Support Engineer EMEA" voor complexere projecten.

 

Functiebeschrijving: 

   

  • Na een grondige opleiding zal u complexere offertes en nieuwe opdrachten uitwerken, berekenen en analyseren en zal u deze samen met de sales manager bij de klant gaan verdedigen.
  • U staat in voor het uitwerken van technische oplossingen, begeleiden van offertes en uitzoeken van technische componenten.
  • U bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke overdracht van een bestelling van sales naar engineering.  

Profiel: 

  • U bent burgerlijk werktuigkundig ingenieur, zo mogelijk specialisatie energieconversie.
  • U bent leergierig, pro-actief en u heeft zin voor initiatief.
  • U combineert uw technische kennis met een klantgerichte instelling om zo het gewenste resultaat te bekomen.
  • U komt terecht in een omgeving waar u dagelijks communiceert in het Nederlands, Frans en Engels en liefst ook Duits. 

Aanbod?  

  • Clayton of Belgium NV biedt een aangename werksfeer in een stabiele en dynamische omgeving. U kan vertrouwen op een multidisciplinair team van specialisten die u bijstaan in de uitvoering van uw job.
  • Binnen onze organisatie staan we meer dan elders open voor persoonlijk initiatief. uw zin voor initiatief zal mee uw doorgroeimogelijkheden bepalen.
  • Naast een boeiende functie bieden we een contract van onbepaalde duur met de nodige extra legale voordelen.

 

2) Service technician

 

Jobdescription? 

As a Service Technician you are part of our Customer Service Department.

Taking into consideration all safety prescriptions, our team of Service Technicians  plays a key role in ensuring that our steam systems work optimally and that our clients stay satisfied.

 

The client base of Clayton of Belgium span across a wide range of industries (manufacturing companies, beverage companies, power stations, petrochemical companies,…) located in different countries, near and far.

Isn't this what makes the job different from other, exciting and challenging for you?

 

What are we looking for? 

You have a technical degree (A2), A driving licence is necessary, Obtaining customer's satisfaction is obvious for you; This job requires a great flexibility.

 

Offer? 

Clayton of Belgium NV has a long term experience in steam systems. We put a large emphasis on training our employees. You will receive the training you need (internally or externally) to give you the possibility to grow in your job and as a person. On top of your salary we will offer you a company car, extra-legal advantages and compensation when working abroad and within a 24 hours system.

  

3 )Test-Technieker

  

Hoe ziet je job eruit?

 

Net voor onze stoominstallaties worden klaargemaakt voor verzending komen ze stuk voor stuk terecht op onze ‘test rack’. De test rack is een ruimte binnen de produktie-afdeling waar al onze producten gecontroleerd worden op mogelijke technische storingen.

 

Op het moment dat de stoominstallatie op de test rack staat word jij een belangrijke speler binnen deze eindfase van het productieproces. Met een vooropgesteld plan ga je stap voor stap aan de slag om te kijken waar mogelijke issues zich kunnen bevinden. Je gaat te werk als een ware trouble shooter. Er kunnen zich zowel op elektrisch als op mechanisch vlak problemen voordoen. Afregelen van verbrandingen en beveiligingen op punt stellen, zijn noodzakelijk uit te voeren opdrachten binnen je rol. Het is mooi meegenomen mocht je enige kennis hebben van PLC-programmatie. Je merkt meteen dat deze job zorgt voor de nodige afwisseling in je werkdag.  

 

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Sommige issues kunnen al meteen verholpen worden, andere zal je in teamverband bespreken met je directe collega’s en/of met de eindverantwoordelijken.  Zo wordt er een nauwe samenwerking gecreëerd met verschillende personen vanuit verschillende afdelingen. Denk maar aan collega’s binnen je eigen assembly afdeling, maar ook vanuit quality, engineering, project en sales. De collega’s uit de field rekenen op jouw expertise.

 

Ben je de geschikte persoon voor de job?

 

Trouble shooter?

Problem solver?

Teamplayer?

Eager to learn? 

Ideaal heb je een diploma ‘bachelor elektro-mechanica’. Met dit diploma ben je op de hoogte van preventief onderhoud en herstellingen op thermisch, elektrisch, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch vlak.

Uiteraard ben je ook welkom zonder dit diploma maar wel met de nodige ervaring binnen deze domeinen.

En ook al heb je nog niet de juiste ervaring binnen al deze domeinen, maar je spreek je de taal van techniek, dan zorgen wij voor de nodige bijkomende trainingen binnen de firma.

 

Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

 

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en bovenop je wettelijk verlof 2 dagen bijkomend verlof.), krijg je in deze job de mogelijkheid om je te verdiepen in een interessant technisch product.

Als test technieker kom je op een plaats binnen het bedrijf van waaruit je alle richtingen kan. Heb je nadien ambitie in een functie als servicetechnieker, commissioning engineer, ploegbaas of  project lead dan is deze job de ideale opstap om een verdere carrière uit te bouwen binnen Clayton of Belgium. Door onze interessante werkuren (maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag tot 15u30) heb je hierbovenop ook een mooie balans ‘werk/vrije tijd’.

 

 4) Medewerker Plaatafdeling

 

Hoe ziet je job eruit?

Op de plaatafdeling sta je mee aan het begin van het productieproces van onze stoomgeneratoren.

Afhankelijk van de gekregen werkorders ga je aan de slag.

Je werkt de ene dag aan de draaibank, de andere dag aan de plooibank of aan de rolbank. Zagen, slijpen, schuren en boren, zijn slechts enkele van de uit te voeren taken. Alle onderdelen (platen, buizen,…) worden netjes voorbereid voor de collega’s van de lasafdeling en assemblage-afdeling.  

Een deel van je takenpakket bestaat ook uit het helpen van de magazijniers als er een vrachtwagen met onderdelen moet worden gelost. De stock binnen de afdeling op orde houden hoort er uiteraard ook bij.

Je werkdag wordt afgerond met het opruimen van je werkplek en het eventueel al klaarzetten van te gebruiken stukken voor de volgende dag.

 

Ben je de geschikte persoon voor de job?

Hoewel een diploma mechanica of mechanische vormgeving zeker van pas kan komen, heb je al een grote troef in handen als je vanuit je ervaring kan werken met een draaibank, plooibank en/of rolbank.

Waar wij als firma ook veel belang aan hechten is motivatie, leergierigheid en werkbereidheid. Bij je twee collega’s van de afdeling kan je immers altijd terecht voor bijkomende uitleg of hulp.

 

Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en bovenop je wettelijk verlof 2 dagen bijkomend verlof.), krijg je in deze job de mogelijkheid om mee te werken aan een interessant technisch product. Als medewerker op de plaatafdeling bij Clayton of Belgium doe je geen bandwerk, maar is elke opdracht opnieuw anders dan de andere.

De sfeer, de collega’s en de hulpvaardigheid van de medewerkers zijn extra’s die het werk aangenaam maken. Door onze interessante werkuren (maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag tot 15u30) heb je een mooie balans ‘werk/vrije tijd’ en, wat een luxe mocht je elke dag de fiets kunnen nemen om je te verplaatsen naar je werk.