Vacatures

 

Clayton Innovative Steam System Solutions.

Clayton of Belgium nv, te Bornem, is gegroeid vanuit een Amerikaans familiebedrijf en heeft belangrijke internationale klanten binnen de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Al bijna 60 jaar zorgen we voor milieubewuste oplossingen op vlak van processtoom. 

Bij Clayton of Belgium, werk je mee aan een interessant technisch produkt binnen een internationaal bedrijf met een familiaal karakter. Wij zijn een bedrijf waar je, meer dan elders, de kans krijgt om je op professioneel vlak verder te ontplooien.

Voel jij je aangesproken om te werken in een wereld van techniek, energie, water en stoom? Lees dan zeker verder.

 

Openstaande vacatures

 

 1) Field Engineer Waterbehandeling (regio Antwerpen-Limburg-Zuid Nederland)

 2) Elektrisch assembleur

 3) Lasser halfautomaat/TIG 

 

 

 

   1) Field Engineer Waterbehandeling (regio Antwerpen-Limburg-Zuid Nederland)

  

Hoe ziet je job eruit?

Als "technieker waterbehandeling" is het jouw taak om de stoominstallaties bij onze klanten te controleren op vlak van waterbehandeling.

Op basis van de zelfgemaakte afspraak met je klant kom je op de meest uiteenlopende plaatsen binnen tal van industrieën: in de keuken van de kinderboerderij, in de kelder van een ziekenhuis, in de stookruimte van de gekendste brouwerijen, op het dak van een voedingsbedrijf….

Jouw dag start met de bespreking van de huidige situatie, samen met de man van de technische dienst, het labo of de productie afdeling. Hierdoor kom je in contact met verschillende persoonlijkheden. Sommige klanten zullen op termijn geen vreemden meer zijn.

Na een aantal wateranalyses ter plaatse bespreek je jouw bevindingen opnieuw met de klant en werk je gestructureerd verder indien specifieke acties vereist zijn.

Ben je de geschikte persoon voor de job?

Op het gebied van chemie ben je een krak. Je weet hoe je verschillende parameters (zoals, waterhardheid, pH, geleidbaarheid,…) moet interpreteren en welke acties hieraan gekoppeld moeten worden.

Met je logisch technisch inzicht weet je meteen welke kraan je moet dichtdraaien om een bepaalde lek te vinden, hoe je een bepaalde koppeling opnieuw moet maken om het lek te dichten, of hoe je een kleine herstelling moet uitvoeren. Het vinden van die vervelende lek of het uitvoeren van die kleine herstelling geeft je voldoening.

Op sommige dagen zal je misschien nog even de tijd hebben om je te verdiepen in een meer technische storing. Wil je je echter meer verdiepen in bijvoorbeeld energierecuperatie, of corrosie of andere aspecten binnen je vakdomein, dan krijg je bij Clayton of Belgium meer dan elders de mogelijkheid om je bij te scholen op eigen tempo.

Het spreekt voor zich dat je niet zomaar kan vertrekken bij de klant wanneer het probleem nog niet is opgelost. Het feit dat je soms wat langer moet blijven of maandelijks enkele dagen in het buitenland bent, valt prima te combineren met je privéleven.

Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 6 ADV-dagen en bovenop je wettelijk verlof 1 dag bijkomend verlof), krijg je in deze functie alle vrijheid om je dag zelf in te vullen. Met je firmawagen rijd je van klant naar klant en ook al ben je vaak alleen bij de klanten, je kunt altijd rekenen op nodige ondersteuning van het service team. 

 

2) Elektrisch Assembleur 

  

Hoe ziet je job eruit?

Als elektrisch assembleur zorg je voor de elektrische bekabeling van de stoomgeneratoren en afvoergasketels. Jouw taak begint nadat jouw directe collega het nodige mechanisch werk heeft uitgevoerd.

Je dag start met het doornemen van je nieuwe opdracht. Aangezien niet elke model hetzelfde elektrisch plan heeft, zal iedere opdracht anders zijn. Op basis van dit elektrisch plan leg je de juiste bekabeling klaar, vul je de flexibels met de juiste draad en start je met de aansluiting van de verschillende componenten (beveiligingen, motoren, drukschakelaars,….) op de schakelkast.

Nadat alles verder gemonteerd is op het juiste toestel, zal je het afgewerkt product binnen de kortste termijn zien verzonden worden naar onze klanten in binnen- en buitenland.

Je werkdag wordt afgesloten met het opruimen van je werkplek en de voorbereiding voor de volgende dag.

Ben je de geschikte persoon voor de job?

Hoewel een diploma elektriciteit of elektromechanica zeker van pas kan komen, zullen we voornamelijk kijken naar jouw motivatie en interesse in elektrisch montagewerk.

Omwille van de specifieke kenmerken van onze producten krijg je immers een grondige training binnen ons bedrijf.

Nadat je volledig bent ingewerkt kan je ook nadien nog steeds rekenen op de hulp van je directe collega’s.

Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADVdagen en bovenop je wettelijk verlof 2 dagen bijkomend verlof.), krijg je in deze job de mogelijkheid om je te verdiepen in een interessant technisch product. Als elektrisch assembleur bij Clayton of Belgium doe je geen bandwerk, maar is elke opdracht opnieuw anders dan de andere. Binnen je team van 10 à 12 collega’s zit de sfeer goed. Door onze interessante werkuren (maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag tot 15u30) heb je een mooie balans ‘werk/vrije tijd’ en, wat een luxe mocht je elke dag de fiets kunnen nemen om je te verplaatsen naar je werk.

 

3) Lasser halfautomaat/TIG

  

Hoe ziet je job eruit?

Als lasser bij Clayton of Belgium ben je een belangrijke schakel in het productieproces van onze stoomgeneratoren en afvoergasketels.

Onze firma telt drie verschillende lasafdelingen: de coil-afdeling, pipefitting en de constructie afdeling. Deze afdelingen worden bemand door een team van een 12-tal ervaren lassers. Elk met hun eigen talent, elk met hun eigen specifieke kennis.

Als nieuwkomer in het team wordt je door je collega’s opgeleid in de verschillende lasprocessen die bij Clayton worden gebruikt. Door de specificiteit van onze producten leer je hier meer dan elders de knepen van het vak (dit op vlak van halfautomaat lassen, TIG lassen en ja, zelfs oxy acetylene  lassen). Je opgedane kennis wordt vastgelegd in de nodige lascertificaten.

Je start je dag telkens met een nieuwe opdracht. Op basis van de plannen die zijn opgemaakt door onze afdeling Engineering ga je aan de slag. Concreet sta je in voor het lassen van allerlei metaalconstructies waaronder kaders, tanks en/of buisverbindingen.

En ook al werk je vooral vanuit je eigen werkplek, er heerst een gemoedelijke sfeer en je kan bij je collega’s steeds terecht wanneer je vragen hebt.

Ben je de geschikte persoon voor de job?

 

Het spreekt voor zich dat kennis van halfautomaat of TIG lassen vereist is.

Jouw leergierigheid komt van pas. Zowel om je eventueel te verdiepen in 1 specifiek lasproces als om bijvoorbeeld verschillende processen onder de knie te krijgen. Het gaat erom wat jezelf belangrijk vindt in je job. Met de juiste interesse en motivatie zit je zeker goed bij Clayton of Belgium.

Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

 

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en bovenop je wettelijk verlof 2 dagen bijkomend verlof.), krijg je in deze job de mogelijkheid om je te verdiepen in een interessant technisch product. Als lasser bij Clayton of Belgium krijg je de mogelijkheid om specifieke lasprocessen onder de knie te krijgen. Binnen je team van een 12-tal collega’s zit de sfeer goed. Door onze interessante werkuren (maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag tot 15u30) heb je een mooie balans ‘werk/vrije tijd’ en, wat een luxe mocht je elke dag de fiets kunnen nemen om je te verplaatsen naar je werk.