Service & Huur

Service voor Clayton stoomsystemen is beschikbaar in de EMEA-regio (Europe, Middle East & Africa) in meer dan 100 landen. De Clayton Service is bereikbaar 24u per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

 

24/24 bereikbaar:

+ 32 (0) 3 890 57 48
  


Clayton biedt een breed gamma van serviceoplossingen aan, on- en offshore, gaande van een preventief onderhoud tot een all-in contract. Hierdoor bent u steeds verzekerd van de perfecte werking van uw stoominstallatie.
service@clayton.be

 Het Clayton-serviceteam bestaat specialisten die, dankzij een verregaande opleiding, een uitgebreide kennis hebben van alle Clayton producten.


Contracten

Door een preventief onderhoudscontract af te sluiten, worden door onze techniekers-ingenieurs, op regelmatige tijdstippen, onderhoud en controles uitgevoerd op de stoom- en waterbehandelingsinstallatie om deze zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten werken.

 

Waterbehandeling
Sinds decennia beschikt Clayton over een waterbehandelingsafdeling. De specifiek ontworpen trainingen, interventies en waterbehandelingsproducten zorgen, op een zo economisch mogelijke manier, voor een probleemloze en effectieve werking van uw Clayton stoominstallatie.Al meer dan 60 jaar houden deze chemische ingenieurs uw Clayton stoominstallaties in perfecte staat en beschermen op die manier uw investering.

U kan vrijblijvend contact opnemen via water@clayton.be.


Inbedrijfstelling

Wij verzekeren de inbedrijfstelling van uw installatie. Onze service ingenieurs voeren hierbij alle operationele en veiligheidscontroles uit, vooraleer over te gaan tot de daadwerkelijke ingebruikname van het Clayton stoomsysteem. Volledige sleutel-op-de-deur installaties zijn eveneens verkrijgbaar.
Contacteer ons via project@clayton.be.


Wisselstukken of reserveonderdelen

Deze worden in verschillende delen van de wereld op stock gehouden en zijn onmiddellijk beschikbaar voor wereldwijde verzending. Van elke Clayton stoominstallatie wordt een lijst van onderdelen bijgehouden. Deze onderdelen kunnen, wanneer nodig, snel verzonden worden. Om de wachttijd nog meer te beperken, kan de klant ook zelf bepaalde reserveonderdelen (emergency parts) op voorraad houden.

Wenst u een offerte? spares@clayton.be

Huur een Clayton stoomgenerator


Clayton biedt de mogelijkheid om, ingeval van nood of tijdelijke stoomvraag, een stoomgenerator te huren. Huurketels kunnen, indien beschikbaar, binnen het uur na ontvangst van uw aanvraag worden verzonden. De snelle levering is mogelijk door het lichte gewicht en het compacte uitvoering van de in container ingebouwde units.


Full service en een degelijke gebruikersopleiding worden eveneens verzekerd.

Een uitgebreid gamma aan verhuuroplossingen is beschikbaar, van 100 tot 2000kW (150 tot 3000 kg stoom/u). Voor grotere stoombehoeften kunnen, indien beschikbaar, meerdere units aan elkaar gekoppeld worden.In de meeste gevallen kan Clayton een huurtoestel in uw bestaand ketelhuis plaatsen zonder ingrijpende aanpassing van het ketelhuis zelf. Zo heeft u gegarandeerd stoom beschikbaar een paar uur nadat de verhuurunit geleverd werd. Al de huuroplossingen worden volledig geleverd met schouw, waterontharders, chemicaliëndosering, stoomflexibels, enz.

Contacteer ons via rental@clayton.be.

 


Opleidingen
Clayton biedt zijn klanten interactieve trainingen aan om uw werknemers de nodige fundamentele kennis en kwalificaties bij te brengen, voor een correcte en vlotte bediening van de Clayton stoominstallatie.

In sommige gevallen kunnen hiervoor subsidies bekomen worden.

Hebt u graag meer informatie? Mail naar: training@clayton.be.


Retrofits
Om uw bestaand systeem voortdurend te onderhouden en zelfs te verbeteren kan u een systeemanalyse aanvragen. Aanpassingen aan uw systeem of upgrades van uw stoominstallatie, helpen u om te blijven voldoen aan de steeds strengere wetgeving, veiligheids- en milieuvereisten en om steeds zo economisch mogelijk stoom te produceren.