Nieuw - Steam Master

De Clayton stoomgenerator is 's werelds meest efficiënte, compacte en veiligste manier om stoom te produceren, al meer dan 80 jaar lang.

 

De Clayton Steam Master is Clayton's NIEUWE waterpijpketel die speciaal ontworpen is om op een gemakkelijke en efficiënte manier 60 - 700 kg/h stoom te produceren. De Clayton Steam Master wordt opgestart in een paar eenvoudige stappen. Standaard zijn de units voorzien van een 25-100% modulerende gasbrander met lage emissiewaarden of een 0-50-100% diesel gestookte brander, een touchscreen bedieningspaneel en een kwalitatieve Clayton voedingswater pomp. Ze staan garant voor een gemakkelijke en veilige werking, met een hoge efficiëntie, snelle opstarttijden en ze hebben een eenvoudig ontwerp wat resulteert in gemakkelijk onderhoud en lage onderhoudskosten.

 

 

Vijf optiepakketten

 

Brandstofbesparing Pakket

geïntegreerde economiser, certificaat van brandstofbesparing

 

Stoom Kwaliteitspakket 99% Droge Stoom

geïntegreerde stoom-water afscheider, condenspot en automatische spuiklep

 

 

 

Mobiele Data Pakket

statusberichten naar een mobiel apparaat

 

Water Behandeling Pakket

op frame gemonteerd en onderling aangesloten: horizontale voedingswatertank, chemicaliën dosering, spuibuis met koeling, duplex waterontharder en monstername koeler. Deze skid wordt geplaatst naast de Clayton Steam Master. Connectie tussen de Clayton Steam Master en het Water Behandeling Pakket wordt gedaan door een flexibele slang, geleverd door Clayton

 

Pakket Onbemande Stookruimte

Onbemand bedrijf van de stookruimte, zonder toezicht van een operator, gedurende maximum 1 week. Omvat een geleidbaarheids- en hardheidsmonitor, gemonteerd op het water behandeling frame (zie hierboven)

 

- Standaard 5 jaar garantie op drukdelen

 

Dimensies Clayton Steam Master en positionering Water Behandeling Pakket