Vacatures

 

Clayton Innovative Steam System Solutions.

Een organisatie die al meer dan 60 jaar instaat voor efficiënte industriële processtoom. Gemaakt door mensen. Nu en in de toekomst.

Clayton of Belgium nv, te Bornem, is gegroeid vanuit een Amerikaans familiebedrijf en heeft belangrijke internationale klanten binnen de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). 

Bij Clayton of Belgium, werk je mee aan een interessant technisch produkt binnen een internationaal bedrijf met een familiaal karakter. Wij zijn een bedrijf waar je, meer dan elders, de kans krijgt om je op professioneel vlak verder te ontplooien.

Voel jij je aangesproken om te werken in een wereld van techniek, energie, water en stoom? Lees dan zeker verder.

 

Openstaande vacatures

 

1) Accountant

2) Service techniekers

                 - woonachtig in West-Vlaanderen - regio Kortrijk

                 - woonachtig in Nederland - regio Breda

 3) Lasser

  

 

 

                                                               

                                                       

                                                               1) Accountant

 

Jobomschrijving:

 • Samen met ervaren collega’s staat u in voor een verscheidenheid van boekhoudkundige taken voor Clayton EMEA. Dit gaat van general accounting tot financiële rapportering .
 • Een greep uit uw takenpakket: uitvoeren en opvolgen van dagelijkse transacties, invoeren van klantenbetalingen, leveranciersboekhouding, opvolgen van onkostennota’s, afschrijvingen, voorbereiden van de jaarafsluiting en jaarrekeningen, maandelijkse rapporteringen…
 • Er wordt u een eigen takenpakket toegewezen. U bent echter flexibel inzetbaar binnen de afdeling.
 • Bij afwezigheid zorgt u voor de administratieve opvolging van payroll-gerelateerde taken

Profiel:

 • U heeft een diploma bachelor accountancy en/of minstens een 4-tal jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Ervaring als medewerker op een afdeling boekhouden binnen een internationale KMO is een pluspunt. Kennis van Franse, Engelse en Spaanse regelgeving is een meerwaarde.
 • Flexibel, behulpzaam, proactief.
 • Op vlak van talen scoort u boven het gemiddelde voor Frans en Engels. Duits is een bijkomende troef. 

Aanbod:

 • U komt terecht in een dynamische, aangename, en collegiale werksfeer.
 • Na een grondige inwerkperiode en begeleiding door een ervaren team van accounting collega’s kunt u blijven rekenen op de nodige support binnen een solide organisatie.
 • Onze organisatie staat open voor persoonlijk initiatief en dit zal uw doorgroeimogelijkheden bepalen.

 

2) Service Technieker

 

We zijn op zoek naar een service technieker in hart en nieren om onderhoud te doen aan onze stoominstallaties. De werken zijn vooral elektrisch, mechanisch en brander-technisch.

Van thuis uit vertrek je met jouw firmawagen naar de klanten in België, Nederland of andere landen binnen de regio EMEA.

Je maakt deel uit van een team van service techniekers, waar je steeds bij terecht kan met de meest uiteenlopende vragen.

Door de 24-uren service die we verlenen aan onze klanten, word je als technieker vaak geconfronteerd met onregelmatige uren. Deze uren worden gepast vergoed of gecompenseerd. Ook buitenlandse dienstreizen en wachtdiensten worden ruim gecompenseerd.

  

Jobomschrijving:

 •   Je verzorgt het preventief onderhoud aan stoominstallaties:
  • Je reinigt ventilatoren, filters en randapparatuur,
  • Je vervangt membranen, lagers, schockdempers en andere  componenten (elektrisch als mechanisch), 
  • Je controleert de veiligheidskring
 • Je staat in voor het chemisch reinigen van de stoominstallaties
 • Je doet curatieve interventies (depannages) aan stoominstallaties

Uw profiel:

 • Je hebt een ruime technische achtergrond en je steekt graag de handen uit de mouwen.

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 • Je hebt een 24/7 mentaliteit en bereid om verplaatsingen te doen naar het buitenland

 • Een diploma bachelor elektromechanica (onderhoudstechnieken) is wenselijk, maar zeker geen must.

Ons aanbod:

 • Wij bieden een job met toekomst: naast de mogelijkheid om te werken aan een zeer interessant technisch product, zijn er ook interessante doorgroeimogelijkheden vanuit deze functie.

 • Tablet, GSM, firmawagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, twee CAO dagen.

 • Zeer correcte verloning van overwerk, buitenlandse dienstreizen en urgenties.

 • Je krijgt meer dan elders de mogelijkheid om je bij te scholen.

 • Je komt terecht in een organisatie die al meer dan 60 jaar instaat voor efficiënte industriële processtoom. Gemaakt door mensen. Nu en in de toekomst.

 

3) Lasser

 

Hoe ziet je job eruit?

 

Je bent een belangrijke schakel in het productieproces van onze stoomgeneratoren en afvoergasketels. Er zijn drie verschillende lasafdelingen: de coil-afdeling, pipefitting en de constructie afdeling. Deze afdelingen worden bemand door een team van een 12-tal ervaren lassers. Elk met hun eigen talent, elk met hun eigen specifieke kennis.

Door de specificiteit van onze producten leer je hier meer dan elders de knepen van het vak. Op termijn kunnen jouw vaardigheden worden uitgebreid naar andere lasprocessen. (zoals bijvoorbeeld oxy acetylene  lassen). Je opgedane kennis wordt vastgelegd in de nodige lascertificaten.

Je start je dag telkens met een nieuwe opdracht. Concreet sta je in voor het lassen van allerlei metaalconstructies waaronder kaders, tanks en/of buisverbindingen. En ook al werk je vooral vanuit je eigen werkplek, er heerst een gemoedelijke sfeer en je kan bij je collega’s steeds terecht wanneer je vragen hebt.

 

Ben je de geschikte persoon voor de job?

 

Het spreekt voor zich dat kennis van halfautomaat lassen vereist is.

Jouw leergierigheid komt van pas. Zowel om je eventueel te verdiepen in 1 specifiek lasproces als om bijvoorbeeld verschillende processen onder de knie te krijgen. Het gaat erom wat jezelf belangrijk vindt in je job. Met de juiste interesse en motivatie zit je zeker goed bij Clayton of Belgium.

 

 Waarom kom je graag bij Clayton of Belgium werken?

 

Naast de voordelen die Clayton biedt (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en bovenop je wettelijk verlof 2 dagen bijkomend verlof.), krijg je in deze job de mogelijkheid om je te verdiepen in een interessant technisch product. Als lasser bij Clayton of Belgium krijg je de mogelijkheid om specifieke lasprocessen onder de knie te krijgen. Binnen je team van een 12-tal collega’s zit de sfeer goed. Door onze interessante werkuren (maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag tot 15u30) heb je een mooie balans ‘werk/vrije tijd’ en, wat een luxe mocht je elke dag de fiets kunnen nemen om je te verplaatsen naar je werk.

 

Interesse? Aarzel niet en solliciteer door je CV te versturen naar hr@clayton.be